Добродошли Радио Вишеград

АДРЕСА: Вука Караџића бб. 73240 Вишеград

ТЕЛЕФОН: +387 (58) 630-511

Добродошли Радио Вишеград |

Previous slide
Next slide

Основна школа „Вук Караџић“ у Вишеграду данас је домаћин региоалног такмичења у одбојци Сарајевско-романијске регије за дјечаке и дјевојчице.

Директор ове установе Момир Радојчић рекао је да се на такмичење пријавило 12 екипа, осам женских и четири мушке.

„Данас смо угостили око 150 такмичара. Ми смо извршили све припреме и обезбједили све потребне услове како би се ово такмичење успјешно одржало“ рекао је Радојчић те гостима пожелио добродошлицу у Вишеград.

Координатор малих олимпијских игара Сарајевско-романијске регије испред Министарства просвјете и културе РС Славица Говедарица рекла је да се такмичење у женској конкуренцији одиграва у Градској дворани док се у мушкој одржава у сали ОШ „Вук Караџић“.

Мале олимпијске игре у Вишеграду свечано је прогласио отвореним савјетник начелника општине Марко Никитовић који је свим учесницима пожелио пријатан боравак у нашем граду те пуно успјеха у такмичењу.

„Задовољство нам је што у граду спорта какав је Вишеград имамо прилику да будемо домаћини за око 150 младих одбојкаша и одбојкашица те им у име општине Вишеград желим фер игру и да остваре добре резултате“ рекао је Никитовић.

Побједници данашњег такмичења представљаће Сарајевско- романијску регију 10. маја на финалном такмичењу које ће бити одржано у Бања Луци.

М.Кусмук